Warmtepomp Prijs

De kostprijs van een Warmtepomp bij IZI-HEAT, inclusief installatie? Dat leest u hier.

Warmtepomp Prijs. Coming soon...

De prijs van een warmtepomp is uiteraard één van de belangrijkste gegevens vóór u tot aankoop overgaat.

Op dit moment werken we er aan om de prijs van warmtepompen van IZI-HEAT zo snel mogelijk online te krijgen.
Dringend informatie nodig? Bel ons vrijblijvend via 056 91 10 87

Wat kost een Warmtepomp?

Je woning en/of sanitair water verwarmen met een warmtepomp heeft enkel voordelen, maar wat is de prijs van een Warmtepomp in 2022? Op deze pagina informeren we u over alle noodzakelijke informatie: De prijs van een gemiddelde warmtepomp, op welke premies u recht heeft en wat is de gemiddelde terugverdientijd?

De Prijs van een warmtepompboiler ligt tussen de €1.600 en €2.300 incl. installatiekosten (premie: gratis installatie). Dit is duurder dan de meeste gewone elektrische warmtepompen, maar door zijn efficiëntie betaalt de installatie zich terug, voor de meeste gezinnen, in minder dan vijf jaar.

Terugverdientijd Warmtepomp

Een warmtepomp is een slimme investering op lange termijn. Hoe lang de terugverdientijd van een warmtepomp precies bedraagt, hangt af van verschillende factoren. Laten we samen even een schatting doen voor uw situatie!
Om te beginnen kunnen we zeggen dat een warmtepomp binnen de 10 á 15 jaar volledig terugverdiend is. Enkele factoren die hier een invloed op kunnen hebben zijn bijvoorbeeld de stijging van de energieprijzen en het soort warmtepomp die u aangekocht hebt.
Hoewel, de belangrijkste factor om de terugverdientijd te weten te komen van een warmtepomp is uiteraard hoeveel vermogen uw gezin nodig heeft. In ieder geval mag je stellen dat voor de meeste gezinnen de terugverdientijd rond de 10 jaar ligt.

Warmtepomp Installatie: Kostprijs

Na jezelf grondig te informeren en een warmtepomp aan te kopen, moet uw warmtepomp uiteraard ook nog geïnstalleerd worden. Tenzij je écht veel kennis hebt hiervan, laat je dit best aan een vakman over die zijn product kent en dagelijks warmtepompen gaat installeren. Hier hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan.
De kostprijs voor het installeren van een warmtepomp hangt ook af van verschillende factoren, maar vallen over het algemeen goed mee omdat de installatie van een warmtepomp behoorlijk vlot en zonder grote werken kan gebeuren.
Een groot verschil van de installatiekost zit ook bij het type warmtepomp die u laat installeren. Voor de installatie van een Geothermische waterpomp vergen enkele grondboringen en graafwerken, wat de installatiekost duurder maakt.

Online Offerte Warmtepomp?

Nog geen idee welk type warmtepomp u wenst te plaatsen? Of weet u dit wel al en wenst u te informeren over de installatiekosten? Kies voor de erkend installateurs van IZI-HEAT en verzeker jezelf van een snelle en correcte plaatsing van uw warmtepomp.
Vul onderstaand formulier in om gratis en vrijblijvend een offerte te ontvangen. Indien gewenst informeren wij u alsook geheel vrijblijvend over een geschikt toestel voor uw behoeftes.

Offerteformulier

Prijsofferte binnen 48u!