Soorten Warmtepompboilers

IZI-HEAT biedt je drie verschillende types warmtepompboilers. Een oplossing voor elk gezin!

De Verschillende Soorten Warmtepompboilers

Hedendaags kan je je woning of bedrijfspand op verschillende milieuvriendelijke manieren voorzien van warmte. Zonnepanelen en warmtepompen zijn bijvoorbeeld twee van die ecologische manieren.

En vanaf nu weet je ook dat warm water op een perfect milieuvriendelijke manier te genereren! Een warmtepompboiler is anno 2022 een zeer aantrekkelijk type boiler om warm water te voorzien voor uw woning, op een zeer ecologische én zuinige manier.

Drie types Warmtepompboilers van IZI-HEAT

Nu bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste warmtepompboiler die perfect past bij de behoeftes en het verbruik van u en/of uw gezin.

Wel, IZI-HEAT biedt drie soorten warmtepompboilers aan. Grote en kleinere warmteboilers met verschillende voor- en nadelen en verschillend ontwerp. Voor elk grootte gezin en interieur is er dus een perfecte oplossing.

Onderaan deze pagina vindt u onze drie soorten warmtepompboilers.

Soorten Warmtepompboilers

Wanneer kiezen voor een Warmtepompboiler?

Naast een warmtepompboiler zijn er uiteraard nog andere alternatieven om sanitair warm water voor uw woning te voorzien. Maar waarom zou je nu moeten kiezen voor een warmtepompboiler?

Reden 1: Zonnepanelen
Heeft u reeds zonnepanelen liggen? Dan is het nog interessanter om warmte op te wekken via elektriciteit. De types warmtepompboilers van IZI-HEAT zijn aansluitbaar om zonnepanelen, wat de installatie 100% milieuvriendelijk maakt.

Reden 2: Makkelijke installatie
Een warmteboiler installeren is niet complex en vraagt geen grote afbreek- en opkuiswerken, en al zeker niet voor een warmteboiler op lucht. Op enkele uurtjes heeft u een perfect werkende warmtepomp boiler.

Reden 3: Grote warmtebehoefte
Hoe groter de behoefte aan warm water (hoeveelheid), hoe interessanter een investering in een warmtepompboiler wordt. Benieuwd wat u jaarlijks kan besparen, en hoe snel de warmtepompboiler terugverdiend is? Klik hier voor meer informatie.

Inhoud van Warmtepompboilers

De inhoud van warmteboilers kunnen sterk wisselen, van 150 tot zelfs 5000 liter.

Kort ter info: voor een gemiddeld gezin is een warmtepompboiler van 200 tot 1000 liter meer dan voldoende. Hoewel dit natuurlijk afhangt van de grootte van je gezin en de vraag naar hoeveelheid (en op hetzelfde tijdstip) warm water.

Alle warmtepompboilers met een grotere inhoud (boven de 2000 liter) worden enkel, en sinds 2022 toch wel heel vaak, in de hotelsector of tuinbouw gebruikt.

Ons Aanbod Warmtepompboilers

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

> Warmtepompboiler 1 TITEL

Lorem ipsum dolor sit Amet

> Warmtepompboiler 2 TITEL

Lorem ipsum dolor sit Amet

Warmtepompboiler 3

> Warmtepompboiler 3 TITEL

Lorem ipsum dolor sit Amet