Premie Warmtepompboiler

De Vlaamse Overheid zet enorm in op warmtepompboilers sinds 2022 en reikt zeer interessante premies uit voor de aankoop en installatie van deze toestellen.

Welke Premies zijn er voor Warmtepompboilers?

“Stookolieketels hebben afgedaan en ook verwarming op gas ligt onder vuur. De vlaamse overheid zet zwaar in op de installatie van groene warmtepompen, zoals de warmtepompboiler van IZI HEAT.”

Dit was de krantenkop van De Standaard eind 2021. Lees hier het volledige artikel: https://www.standaard.be/cnt/dmf20211203_98017870

Doordat de warmtepompboiler uiterst milieuvriendelijk is, tracht de Vlaamse overheid met Premies de totale kost (aankoop + installatie) van een warmtepompboiler te verzachten en op die manier te stimuleren.

Vanaf 1 Januari 2022 mogen er zelfs in Vlaanderen geen nieuwe stookolieketels meer worden geplaatst. Dit geldt voor nieuwbouw én bij ingrijpende energetische renovaties. Een verouderde stookolieketel mag ook niet zomaar vervangen worden door een nieuw toestel, behalve wanneer er geen aardgasnet in de straat aanwezig is.

Wens jij een warmtepompboiler aan te kopen en te laten installeren? Dan voorzien de installateurs van IZI-HEAT je van de benodigde documenten en helpen u bij de aanvraag van uw premie.

Let op: de premie wordt enkel gegeven als de warmtepompboiler geplaatst wordt door een erkend installateur!

Vlaanderen Premie Warmtepompboiler

Hoeveel Bedraagd de Premie voor een Warmtepompbiler?

De premies die de Vlaamse Overheid uitreikt op Warmtepompboilers beginnen bij Minimum €300 tot Maximum €1.600

De premie is exact te berekenen via de website van Fluvius.

Premie Warmtepompboiler

Wij zorgen er voor dat u de warmtepompboiler premie ontvangt!

Bent u van plan om te investeren in een warmtepompboiler en laat u deze installeren door de specialisten van IZI-HEAT?

Dan doen wij het nodige zodat u kan genieten van de huidige premies voor warmtepompboilers en uw investering nog sneller terugverdiend.

Offerteformulier

Prijsofferte Warmtepompboiler binnen 48u!